Honderden foto's en vele bouwverslagen

Raak geïnspireerd door de bouwverslagen van onze enthousiaste klanten. Lees hoe zijn hun eigen pizzaoven hebben gebouwd bekijk gedetailleerde fotoreportages.

 

Italiaanse lekkernijen uit de pizzaoven

De beste recepten voor in je houtoven. Naast uiteraard pizza's vind je hier de heerlijkste ovenschotels, knapperig zuurdesem brood en mediterraans lekkers.

 

Handige Tips & Trucs

Hoe kun je het vuur in je oven het beste aansteken en hoe herken je de juiste temperatuur van je houtoven?  Hier vind je antwoord op deze en vele andere vragen.

 

Fornino in de Media

Ook BN-ers en de landelijke media hebben de mogelijkgheden van de Fornino houtovens ontdekt. Lees de sappigste verhalen en bekijk de spannendste foto's.

 

Zoek je een kado voor een pizzafan? Kijk dan eens in onze webshop

Bestel veilig, snel en simpel uw Fornino pizzaoven en accessoires in onze uitgebreide webshop.

 

Vrienden van Fornino: Links naar leuke websites met aanvullende informatie over pizzaovens of lekkere producten!

Proefwerck

De lekkerste wijnen vind je bij Proefwerck te Hengelo (Ov). Een in een prachtige oude smederij gelegen wijnwinkel en kookstudio. Ga er eens langs om een lekker wijntje te proeven of om een prachtige Fornino Inox houtoven te bewonderen! www.proefwerck.nl/

FromItaly

FromItaly is exclusief importeur van de door de topontwerper Paolo Grasselli ontworpen sfeerhaarden. De negen unieke designhaarden gebruiken een biologische brandstof als energiebron. Ze zijn eenvoudig en zonder afvoer te plaatsen in ieder interieur, veilig, geven een heerlijke warmte af en zijn vooral erg mooi! www.fromitaly.nl & www.biohaarden.nl

Kookboek

Kookboek.nl is in 2000 geboren als kookschrift van de medewerkers van het internetbedrijf Exxtra Interactive. Wekelijks werd er in het pand in de binnenstad van Enschede gekookt en gegeten, waarbij de heerlijke familierecepten in een kookschrift opgeschreven werden. Maarja, een internetbureau met een ouderwets kookschriftje. Het was dus tijd voor een website! www.kookboek.nl

LA Ovenworks

Fornino pizzaovens worden in Amerika verkocht door Los Angeles Ovenworks (gevestigd in Southern California). Naast informatie over onze ovens vind je op de website van Los Angeles Ovenwork foto's van onze ovens, geplaatst in Amerika. Ook vind je nog enkele leuke houtoven recepten! Let op: De website is in het Engels. www.losangelesovenworks.com

VDM Foodgroup

Op maat gemaakte, originele Italiaanse pasta, in iedere gewenste vorm van 100% durumtarwe vinden wij enkel bij de Van Der Moolen Foodgroup. Kijk eens op hun website: www.vdmfoodgroup.nl

Pasta etc.

PastaEtc.nl, het adres voor echte Italiaanse pasta en heerlijke producten zoals: Farina Typo OO (ja, de tarwebloem voor het geheime Fornino pizzadeeg recept!), de lekkerste aceto balsamico, olijfolie en pizzasaus!

 

De Kooksalon

Wil je ook eens een brood, pizza of pasta workshop met Italia als thema bijwonen? Neem dan snel contact met Rémon Blokhuis van "De Kooksalon" op!
www.dekooksalon.nl

Ook een link naar je website?

Heb je een website / webshop waar leuke pizzaoven, houtoven, steenoven of broodoven gerichte informatie op staat? Ben je webmaster van een site die in het teken van Italie staat? Ook kookgek en heb je een blog over Italiaans eten als pizza, pasta, brood of andere ovengerechten? 

 
We nemen je graag op in de lijst met Vrienden van Fornino als je ook een link naar Fornino plaatst.
 
Stuur dan een mailtje naar Ilonka
 
Vermeld in de mail: je naam, de naam van je bedrijf (als je een bedrijf hebt natuurlijk), je adres, de URL en het emailadres van je website en een duidelijke omschrijving (max 30 woorden) van je website. Vergeet niet een logo mee te sturen!