Honderden foto's en vele bouwverslagen

Raak geïnspireerd door de bouwverslagen van onze enthousiaste klanten. Lees hoe zijn hun eigen pizzaoven hebben gebouwd bekijk gedetailleerde fotoreportages.

 

Italiaanse lekkernijen uit de pizzaoven

De beste recepten voor in je houtoven. Naast uiteraard pizza's vind je hier de heerlijkste ovenschotels, knapperig zuurdesem brood en mediterraans lekkers.

 

Handige Tips & Trucs

Hoe kun je het vuur in je oven het beste aansteken en hoe herken je de juiste temperatuur van je houtoven?  Hier vind je antwoord op deze en vele andere vragen.

 

Fornino in de Media

Ook BN-ers en de landelijke media hebben de mogelijkgheden van de Fornino houtovens ontdekt. Lees de sappigste verhalen en bekijk de spannendste foto's.

 

Zoek je een kado voor een pizzafan? Kijk dan eens in onze webshop

Bestel veilig, snel en simpel uw Fornino pizzaoven en accessoires in onze uitgebreide webshop.

 

Videos over onze fornino houtovens die we in de loop der tijd hebben gemaakt. Van een sfeerimpressie tot aan een video over het maken van 'Funghi Ripieni'!

Het maken van echte Italiaanse pizza en meer Toscaanse lekkernijen in een houtgestookte pizzaoven.

Leer op eenvoudige wijze hoe je de echte originele Italiaanse pizza maakt in een op hout gestookte oven. Pizza's maken in een authentieke pizzaoven...
 
 
 
 
 
 
 

La Dolce Vita! Ervaar de Italiaanse sfeer en warmte van eten rond een hout gestookte pizzaoven.

Mooier kan het leven op een prachtige zomeravond toch haast niet zijn...
 
 
 
 
 
 
 
 

Het maken van gevulde champignons 'Funghi Ripieni' in Italiaanse houtgestookte pizzaoven.

Leer op eenvoudige wijze hoe je heerlijke gevulde champignons maakt in een op hout gestookte Italiaanse Fornino oven. Het recept is het alom 
 
 
 
 
 

LIKE ONS EN WIN!

Like onze Facebook pagina en maak kans op een Fornino pizzaoven. Onder de eerste 5000 likes verloten we er één, dus nodig al je vrienden ook uit om ons ook te liken!

INFO? BEL 0611117693

Wil je onze fraaie Fornino folder inzien? Download hem dan meteen: Folder downloaden

De Fornino folder downloaden

DEMODAGEN


BLOG

De beste verhalen over italiaans eten, de zwoele leefstijl, fantastische restaurants en natuurlijk de laatste nieuwtjes over houtgestookte pizzaovens lees je op blog.fornino.nl

 


NIEUWSBRIEF

Wil je de Fornino nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hieronder je email adres in. We sturen je dan regelmatig leuke weetjes, lekkere recepten en de laatste nieuwtjes over houtgestookte pizzaovens.


TWITTER


Follow Me on Pinterest