Honderden foto's en vele bouwverslagen

Raak geïnspireerd door de bouwverslagen van onze enthousiaste klanten. Lees hoe zijn hun eigen pizzaoven hebben gebouwd bekijk gedetailleerde fotoreportages.

 

Italiaanse lekkernijen uit de pizzaoven

De beste recepten voor in je houtoven. Naast uiteraard pizza's vind je hier de heerlijkste ovenschotels, knapperig zuurdesem brood en mediterraans lekkers.

 

Handige Tips & Trucs

Hoe kun je het vuur in je oven het beste aansteken en hoe herken je de juiste temperatuur van je houtoven?  Hier vind je antwoord op deze en vele andere vragen.

 

Fornino in de Media

Ook BN-ers en de landelijke media hebben de mogelijkgheden van de Fornino houtovens ontdekt. Lees de sappigste verhalen en bekijk de spannendste foto's.

 

Zoek je een kado voor een pizzafan? Kijk dan eens in onze webshop

Bestel veilig, snel en simpel uw Fornino pizzaoven en accessoires in onze uitgebreide webshop.

 

Fornino Pizza & Cucina Doppio

Fornino Pizza & Cucina Doppio
Sensationele alleskunner, met maar liefst 6 verschillende gebruiksmogelijkheden!!

1:Allereerst als Pizza-oven met slimme houtinzet-cassette waardoor de verwisselbare stenenvloer maximaal benut kan worden om te bakken en brandschoon bljft.

2: Dan als Slowcooker; in Italie BBQ genaamd, zodat uw rollade, ribs of andere braadstukken eenvoudig op lage temperatuur kunt garen op houtskool, door de verwisselbare aanmaakcassette kunt u eenvoudig het houtskool aansteken zonder geknoei.

3:Dan als Grill; dit is wat we in Nederland BBQ noemen, ook op houtskool. Op het grill- rooster, met de kap open, heerlijk vlees, vis of groente’s kort en knapperig bereiden.

4:En natuurlijk ook als Smoker; op lage temperatuur met uw eigen aroma of verse kruiden, evt in combinatie met houtsnippers, rookt u eenvoudig uw vlees of vis met gesloten kap en open rvs- voorzetdeur op professionele wijze.

5:De Plancha of “Hete Plaat”; is bij uitstek geschikt om vlees, vis, of groente te bakken, door het grote oppervlak van de plaat en de warmte die het houtstoken genereert kunt u zo ook een grotere club gasten voorzien van allerlei heerlijke gerechten. Bij matige hitte is het en perfecte warmhoudplaat.

6:Als laatste de Wok functie; verwijder de verplaatsbare ring uit de plancha en u kunt fantastisch wokken op echt houtvuur of vul een deel van de wok met olie en u kunt frituren.

Kijk vooral naar de bijgesloten demo-film, voor de echte liefhebber is dit de ultieme “buiten keuken”
Niemand verrast u meer. Met de Pizza e Cucina is werkelijk alles mogelijk en daarbij is hij eenvoudig verplaatsbaar, door de stevige barhandle en wielen.

Technische specificaties:
Materiaal: Pizza oven: Hoogwaardig roestvrijstaal, BBQ oven antraciet gelakt staal.
Brandstof: Hout & Houtskool
Sluitwerk: Inox deurtje

Maten:
Buitenmaat: 118 x 59,7 x 118,8 cm

€ 2195,00