Algemene voorwaarden:

Huve Trading, is gevestigd aan de Weleweg 83, 7548 BA te Enschede. Huve Trading is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Enschede. Fornino is geregistreerde handelsnaam van ‘Huve Trading’ Nederland

Contactadres:
Huve Trading
Weleweg 83, 7548 BA
Enschede
Nederland
(Enkel op postadres)

Contactpersoon:
Dicky Huve
Telefoon: 06-23242740

Afhaaladres:
Weleweg 83
7548 BA Enschede
The Netherlands
(Afhalen enkel op afspraak)

Internet: www.fornino.nl
e-Mail: info@fornino.nl
Bank: Knab
Plaats: Enschede
Tenaamstelling: Huve Trading
IBAN: NL65KNAB0405705212
BIC: KNABNL2H
BTW: 225207394B01
KvK: Enschede 77485939

Huve Trading verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig onderstaande voorwaarden, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en online winkel van Huve Trading. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.

OVEREENGEKOMEN

1.0 Koopovereenkomst
Een koopovereenkomst komt tot stand na plaatsing van een order in onze webwinkel of anderzijds na contact met een van onze medewerkers. Ter bevestiging sturen we de klant een e-mail met daarin alle order- en adresgegevens zoals de klant die heeft ingevuld. Huve Trading is niet verantwoordelijk voor fouten en vergissingen bij invoer van een order.

2.0 Prijzen:
De door ons genoemde prijzen zijn in Euro’s, inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.

3.0 Betalingswijze:
Optie 1: iDEAL (internetbankieren via je eigen bank)
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. U plaatst een bestelling bij Huve Trading. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Huve Trading wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Zie voor meer informatie: de website van iDEAL.
Optie 2: SOFORT Banking
Optie 3: Creditcard
Optie 4: Bancontact

3.1 Cash / PIN betalen en ophalen
De betaling kan bij voorkeur per pin plaatsvinden of per contante betaling.

4 Betaling is niet gelukt
Als u problemen ondervindt met één van onze betaalmethodes, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met ons.

5. Betalingsproblemen en storno’s
In het geval dat een betaling op welke wijze dan ook, achteraf door de bank of payment provider wordt geweigerd en de goederen reeds zijn verstuurd naar de klant, behouden wij ons het recht de vordering nogmaals in te dienen totdat de betaling is voldaan. Mocht een vordering op geen normale manier te innen zijn, na maximaal 3 waarschuwingen, dan dienen wij de vordering ter incasso in bij een gerechtelijke deurwaarder. De extra kosten die dan gemaakt worden zijn geheel voor rekening en verantwoordelijkheid van de klant.

6. Verzendwijze en kosten
Orders worden zowel binnen als buiten Nederland verzonden rechtstreeks vanuit ons magazijn. In de meeste gevallen (Ooni producten) kan de order binnen 2 werkdagen worden verzonden en zal binnen meestal binnen 3 werkdagen na opdracht geleverd worden. Indien dit sterk afwijkt wordt u op de hoogte gebracht. In de meeste gevallen (Alfa producten) kan de order binnen 3 werkdagen worden verzonden. Indien dit sterk afwijkt wordt u op de hoogte gebracht. Buiten Nederland kunnen de levertijden per land variëren. Verzendingen geschieden voor rekening van de koper. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de goederen door de klant in ontvangst zijn genomen. Mocht de bezorger u niet thuis treffen, dan hoort de bezorger een bericht bij u achter te laten. Na 2 afleverpogingen wordt de zending retour gezonden naar ons. Indien een zending retour komt en wij moeten het opnieuw versturen, dan rekenen wij opnieuw een bijdrage in de verzendkosten.

7. Levertijd
Wij versturen bestellingen in de regel binnen 3 werkdagen na de totstandkoming van de overeenkomst. Wij streven ernaar de levertijd zo nauwkeurig mogelijk na te leven. Indien het langer duurt om een artikel te leveren, zullen we dat melden. De levertijd is afhankelijk van het soort artikel, het aantal en de betaalmethode. Wilt u van te voren zekerheid of duidelijkheid hebben over de levertijd van een artikel, neem dan contact op met onze klantenservice. Als een artikel niet leverbaar is, sturen wij u een e-mail. Zorg dus altijd dat uw mailadres juist is ingevuld en u regelmatig uw inbox bekijkt. Mocht u op de afgesproken leverdag de goederen niet hebben ontvangen, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice.

8. Ruilen/retourneren van een artikel
Op grond van het Europese Recht heeft iedere consument die een bestelling doet via een internet website, via de fax of telefoon, een zogenaamd herroepingsrecht. Dit recht geldt uitsluitend voor particulieren. Particulieren hebben dan ook het recht om een gedane bestelling binnen dertig (30) dagen kosteloos te annuleren na ontvangst van de goederen, uitgezonderd de verzendkosten. U kunt de goederen enkel na overleg met Huve Trading en alleen binnen 30 dagen, onbeschadigd, zonder gebruikssporen en in de originele, onbeschadigde en ongeopende verpakking onder vermelding van uw naam, ordernummer en uw bankrekeningnummer terug te zenden aan:

Transinfo
T.a.v. Huve Trading / Fornino
Weleweg 83
7548 BA Enschede
The Netherlands

Door het op tijd terugsturen van de artikelen bent u niet meer aan het koopcontract met Huve Trading gebonden en krijgt u uw geld via een bankoverschrijving terug. U heeft overigens geen recht op teruggave van de de door ons in rekening gebrachte verzendkosten. De door u gemaakte verzendkosten voor het terugsturen worden niet door ons vergoed.

Algemene voorwaarden bij het ruilen/retourneren van een artikel:
Correspondentie verloopt per e-mail (schriftelijke afhandeling zodat alles op papier staat). De aanmelding van de retourgoederen moet uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van de order bij ons binnen zijn. Let op: niet elk artikel kan worden geruild. Zie ook artikel 12.
Ruilen of retourneren van een (meerdere) artikel(en) kan 1 keer per order. Huve Trading zal binnen uiterlijk 30 dagen na volledige afhandeling van de retouren het openstaande bedrag crediteren, dan wel het reeds betaalde bedrag restitueren.

9. Artikelen die niet retour kunnen
Alle artikelen die niet in de originele staat verkeren en/of niet in de originele verpakking zitten, maar ook artikelen die gebruikt of beschadigd zijn, kunnen niet worden geruild/geretourneerd.

10. Garantie/Service
Indien de klant een beschadigde oven of onderdeel ontvangt dan worden de beschadigde delen gratis door Huve Trading omgeruild voor eenzelfde, dan wel vergelijkbaar deel (in overleg met de klant). De klant dient bij ontvangst de oven op breuk te controleren. Indien breuk geconstateerd wordt dient u direct contact met ons op te nemen en vragen wij u foto’s te maken van datgeen dat kapot is. In overleg zullen we de beschadigde onderdelen nasturen.

Huve Trading levert iedere Pizzaoven standaard met 2 jaar garantie en alle accessoires met 1 jaar garantie.

11. U heeft het verkeerde artikel ontvangen
Indien de klant een verkeerd product ontvangt, wordt deze door Huve Trading gratis omgeruild voor eenzelfde dan wel vergelijkbaar product (in overleg met de klant). Hiertoe dient de klant binnen 8 dagen na ontvangst contact op te nemen met onze klantenservice. Wij vergoeden alle gemaakte verzendkosten.

12. Klachten en geschillen
Op al onze overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing. Een bevoegde Nederlandse rechter is bij aansluiting van andere instanties bevoegd tot kennisneming van alle geschillen die uit hoofde van de overeenkomst tussen Huve Trading en de wederpartij mochten ontstaan. Klachten over uw order dient u altijd binnen 8 dagen schriftelijk aan ons te melden.

13. Uw persoonlijke gegevens bij Huve Trading
Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan derden. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt, en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. Op verzoek zullen wij uw geregistreerde gegevens aan u verzenden.

14. Bestellen uit het buitenland
Huve Trading levert in principe enkel binnen de Europese Unie. Voornamelijk Nederland en België.