​​Dit zijn de 5 beste Pizzaovens

1. Ooni Karu 16 pizzaoven (hout- en gasgestookt)

De Ooni Karu 16 is een pizzaoven die geschikt is om met hout en gas te koken. Wil je liever een rokerige smaak aan je pizza? Stook je oven dan met hout. Als je weinig aan het onderhoud van je oven wil doen dan is het stoken met gas een goede optie. Deze pizzaoven heeft een kookoppervlak van 33 centimeter en beschikt over een interne digitale thermometer die de oventemperatuur meet.
Binnen 15 minuten bereikt deze oven een temperatuur van 500°C en is na 10 minuten al klaar voor gebruik. De afmetingen van oven bestaat uit 77 x 40 x 80 centimeter.

Prijs: €799,00

2. Alfa Ciao pizzaoven (houtgestookt)

De Alfa Ciao is een houtgestookte pizzaoven die een mooie roestvrijstalen koepel heeft met daarin een vuurvaste vloer. Hierdoor bereikt de oven hoge temperaturen met weinig brandhout. Het kookoppervlak van de Alfa Ciao is 40 centimeter en heeft een pyrometer die de temperatuur van de ovenkamer meet. De afmetingen van de oven zijn 91,2 x 63,6 x 118 centimeter. Naast het bakken van krokante pizza’s, kan je in deze oven ook gemakkelijk vlees, vis en groenten grillen. Ideaal dus!

De oven is in de kleuren geel en grijs beschikbaar.

Prijs: €1.999,00

3. Alfa Nano pizzaoven (houtgestookt)

Een roestvrijstalen pizzaoven die je gemakkelijk mee kan nemen of verplaatsen? Dat klinkt handig! Deze Alfa Nano is compact en draagbaar. Binnen vijf minuten heb je de oven gemonteerd en in slechts tien minuten heeft de oven al een temperatuur van 500°C bereikt. De Alfa Nano heeft en kookoppervlak van 40 centimeter en kan nauwkering de temperatuur meten via de Alfa Forni pyrometer. De afmetingen van de oven bestaan uit 73 x 55 x 48 centimeter. Zo zet je met deze oven binnen 90 seconden al een heerlijke een pizza op tafel!

Prijs: €1.999,00

4. Ooni Koda 16 pizzaoven (gasgestookt)

Deze gasgestookte oven is ontworpen voor het ultieme gebruiksgemak en beschikt over een one-touch gasregelaar. Na twintig minuten is de Ooni Koda 16 al klaar voor gebruik en heb je binnen 60 seconden al een lekkere Italiaanse pizza. Neem deze pizzaoven gemakkelijk mee naar elk buitenfeest en bak naast pizza’s ook heerlijke vis-, vlees- en groentegerechten. Het kookoppervlak van de Ooni Koda is 40 centimeter, waarbij de afmetingen bestaan uit 60 x 60 x 35 centimeter.

Prijs: €499,00

5. Ooni Fyra 12 (pelletkorrel)

De Ooni Fyra 12 is ‘s werelds eerste draagbare pizza-oven op houtpellets, waardoor deze pizzaoven een buitengewone kookervaring geeft met maximale brandtijd en minimale energieverspilling. Na een kwartier wachten is de oven op temperatuur en kan je al binnen 60 seconden een overheerlijke Napolitaanse pizza bakken! Deze pizzaoven weegt in vergelijking met de bovenstaande ovens het minst (10 kg) en is daardoor eenvoudig overal mee naartoe te nemen. Het kookoppervlak is 30 centimeter en de afmetingen bestaan uit 71 x 47 x 30 centimeter.

Prijs: €299,00

Wil je meer weten over onze pizzaovens? Bekijk dan al onze pizzaovens hier.