Authentieke Italiaanse ovens

Koken en beleven

Hallo, Wij zijn Fornino.
Dé leverancier van Italiaanse houtgestookteovens dat is ontstaan uit pure passie!

Chi siamo? Wie zijn wij?

Al jaren achtereen verblijf ik samen met mijn gezin tijdens onze zomervakanties in het prachtige Italië. Het stukje “La Dolce Vita” wat we hier elk jaar beleven en waar we zo ontzettend van genieten, wilden we niet meer beperken tot 3 weken per jaar. Zo kregen wij het idee om in onze eigen achtertuin een traditionele Italiaanse houtoven te plaatsen. Vanaf dat moment, nu ruim 10 jaar geleden, werd FORNINO geboren.

Niet alleen wij genoten van de overheerlijke pizza’s en lekkere gerechten uit onze houtoven, ook onze familie, vrienden en buren kwamen heel vaak mee genieten. Steeds meer mensen om ons heen kregen interesse in een houtoven en zo besloten we om de traditionele Italiaanse ovens te importeren uit Italië voor iedereen die houdt van lekker eten, koken en vooral genieten met vrienden en familie….dus ook voor jou!!

In de loop der jaren is ons assortiment steeds meer uitgebreid met verschillende maten en soorten ovens, dit door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten. Zo ook bestaat onze website uit verschillende bouwverslagen, recepten en ervaringen van tevreden Fornino klanten. Lees en geniet mee…

Ciao,
Ilonka

Het Italiaanse koken is zoveel meer dan alleen een pizza maken in een houtoven. Onze Italiaanse “roots” met kennis en passie vormt Fornino tot een totale beleving in de Italiaanse familie keuken.

Service voor particulier en Professional.

i sei punti in più del Fornino

1

Italiaans fabrikaat

Origineel & Authentiek

2

Eigen import

Rechtstreeks contact met mijn Italiaanse producenten

3

Snelle levering

Binnen één week op uw plek!

4

Breed assortiment

Van traditioneel tot modern, beiden authentiek gestookt.

5

Accessoires

Nog meer plezier en bak-gemak

6

Persoonlijk advies

“Contattami” Altijd bereikbaar via mail of telefoon

“We zijn er superblij mee en krijgen alleen maar heel enthousiaste reacties van familie en vrienden. Iedereen wil komen pizza maken, bakken en natuurlijk eten. Het is een heel bijzonder sociaal eetgebeuren.”

Wil & Wies
Lees meer

Interesse of meer weten?

CONTACT