Pizzaoven bouwen doe je zo

Lees alles over hoe je zelf een pizzaoven kunt bouwen

Bouwverslagen

Raak geïnspireerd door onze enthousiaste klanten. Zie hoe zijn hun eigen pizzaoven hebben gebouwd en vormgegeven.

Hoe moet je een pizzaoven bouwen, hoe maak je het onderstel van een houtoven of met welk materiaal isoleer je de koepel van een steenoven? Wie kan dit nu het beste beantwoorden als de mensen die zelf een oven hebben gebouwd! lees hier hoe ze met passie, zweet en een enorme glimlach hun eigen buitenkeuken bouwen. Ze creëren met een Fornino pizzaoven een buitenkeuken waarin zowel een houtoven, terrashaard als barbecue zitten. Bekijk de honderden foto’s lees de uitgebreide bouw verslagen en krijg dat ‘dolce vita’ gevoel.

OVERZICHT BOUWVERSLAGEN

Handleiding Pizzaoven bouwen

Zelf een houtgestookte pizzaoven, steenoven, broodoven of houtoven bouwen. Veel mensen dromen ervan om ooit een echte traditionele houtgestookte oven, zoals veel mensen in Italië die hebben, in zijn eigen tuin te bouwen.

Iedereen die een klein beetje handig is kan zelf een traditionele houtgestookte oven in zijn of haar tuin bouwen.
Met deze handleiding wordt het nog duidelijker en helpt het jou om lekker zelf aan de slag te gaan.

HOE BOUW JE EEN OVEN

VIDEO'S

Bekijk de video’s die je makkelijk op het juiste spoor brengen om zelf ook een geweldige pizzaoven in je eigen tuin te bouwen.

Videos over onze fornino houtovens die we in de loop der tijd hebben gemaakt. Van een sfeerimpressie tot aan een video over het maken van ‘Funghi Ripieni’!

FORNINO VIDEO’S